lenapettersen.no
Digital rådgiver og markedsøkonom

Lena Pettersen har tilsammen over 20 års erfaring med kundeforståelse, B2B markedsføring, kommunikasjon, grafisk design, strategi og digital kompetanse. Tilbyr rådgivning, kurs og tjenester som innebærer kommunikasjon og markedsføring av din bedrift.
 

En av mine oppgaver er å kvalitetssikre kommunikasjon på digitale plattformer. Jeg kommuniserer dette til bedritsledere og bedrifter som tilbyr tjenester og/eller produkter. I flere bransjer. Jeg har lang erfaring i markedskommunikasjon og gir rådgivning til bedrifter om evt endringer som bør gjøres slik at forbruker, og mulige nye prospekter, opplever kommunikasjonen som troverdig og relevant. Tillit handler om god kommunikasjon over tid.

Mennesker (vi forbrukere) er smarte og med dagens sosiale kommunikasjon blir ofte posting i sosiale medier transparente. Alt og ingenting er synlig. Spesielt når bilder og innhold (content) ikke samsvarer med hverandre vil det oppstå forvirring ute hos potensielle kunder. Det er derfor viktig å kommunisere til rett målgruppe gjennom målrettet kommunikasjon. Det vil spare bedriften for tid ved å være tydelig i kommunikasjonen og markedsføringen. Salg er god markedsføring, og vice versa.
 

Typiske kunder :

  • Du ønsker å synliggjøre bedriften din visuelt, eller deg som privatperson.
  • Du har behov for gode bilder som kommuniserer hvem du/dere er.
  • Du opplever at salget i bedriften stagnerer, eller står stille.
  • Du ser at kampanjene trenger korrektur eller en facelift.
  • Du opplever at kundene ikke forstår hva du selger.
  • Du trenger en plan for sosial kommunikasjon.
Det trenger ikke være store justeringene som må til. Men du må gjøre jobben, og være villig til å legge ned tiden det tar å justere kursen. Det er lederen sitt ansvar. Alt kommuniserer. 
 
Takk for at du stakk innom. Her ligger en gratis SEO sjekkliste fra HeltDigital til deg.