lenapettersen.no
Digital rådgiver og markedsøkonom

Tilbakemeldinger:

Lena er en kunnskapsrik markedsfører. Hun håndterer samarbeidet godt, og er fleksibel. Hun er god til å samarbeide med småbedrifter. Tilbyr gode løsninger som bidrar til trafikk. Vårt samarbeid startet høsten 2015 og hun håndterer nettsider og nettrafikk profesjonelt. 

- Kai Martinsen, redaktør i Lørenskog Magasinet
Lena formidler kunnskap og bruk av plattform på en slik måte at det enkelt føles en trygghet og er lett forståelig for Hvordan-gjøre-det-selv. Det er særdeles inspirerende med en så inspirert og kunnskapsrik kursholder som, Lena. Enkel formidling er gull. Du formidler så godt at jeg fikk en god forståelse for hvordan jeg selv kan håndtere egne nettsider.

- Nina Egersborg.
Lena utstråler en veldig trygghet i det som formidles i webkurset. Når vi andre stresser og ikke forstår noe, så klarer hun å få oss rolige og i læremodus igjen. Hun stiller opp når vi har behov, og tar seg tid til å svare på spørsmål. Du er fantastisk Lena, og jeg er glad jeg har blitt kjent med deg.

- Anette Ingvartsen.
Jeg hadde det jeg vil kalle «pc angst» før jeg kom på kurs hos Lena - livredd for å gjøre feil. Nå i ettertid har jeg fått en webside jeg er kjempefornøyd med, i tillegg til at jeg selv kan drifte selv. Jeg kan på det aller varmeste anbefale webkurset. Lena har en egen evne til å forklare på en lettfattelig måte.

- Sally-Ann Vestad.
Lena er en kunnskapsrik kursholder som på en behagelig og støttende måte veileder deg frem til din egen nettside. På kursdagen hadde vi interessante samtaler som er viktig i prosessarbeidet. Jeg fikk mer enn  forventet og anbefaler varmt Lena. 

- Eva Foss.